24 Νοε 2010

Οι Roxette live στην Αθήνα!

Το 2011 είναι μια καλή χρονιά για να είσαι 30something ή έστω να είσαι νεότερος και να είχες προλάβει τον επιθανάτιο ρόγχο του MTV πριν η μουσική κάτσει στο πίσω κάθισμα: μετά την ανακοίνωση της greatest hits συναυλίας των Bon Jovi στην Αθήνα, άλλο ένα αγαπημένο συγκρότημα της χρυσής εκείνης εποχής έρχεται για συναυλία στα μέρη μας. Οι Roxette ξεκινούν παγκόσμια περιοδεία, η οποία θα τους φέρει και στην Ελλάδα (και συγκεκριμένα στο Terra Vibe) την Παρασκευή 27 Μαΐου.
Ο πρώτος σταθμός της περιοδείας τους θα είναι το Καζάν της Ρωσίας την 1η Μαρτίου και στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του χρόνου, θα ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Η Marie Fredriksson και ο Per Gessle, μετά τις έξι sold out συναυλίες που πραγματοποίησαν το περσινό καλοκαίρι, επιστρέφουν στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα γεμάτοι ενθουσιασμό. Την τελευταία φορά που οι Roxette έκαναν περιοδεία στην Ευρώπη ήταν το 2001. Ωστόσο η τελευταία παγκόσμια περιοδεία τους έγινε το 1994 – 95 προωθώντας το album “Crash! Boom! Bang!”.

Οι Roxette είναι μία από τις πιο επιτυχημένες «μηχανές παραγωγής hit» στον κόσμο. Η μεγάλη επιτυχία ήρθε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 με το τραγούδι “The Look” από το άλμπουμ “Look Sharp!”. Στη συνέχεια το συγκρότημα κυκλοφόρησε album και single charts, σε ολόκληρο τον κόσμο, που περιείχαν τραγούδια που έγιναν τρομερή επιτυχία, όπως “It Must Have Been Love”, “Listen To Your Heart”, “Joyride”, “How Do You Do!”, “Dangerous”, “Fading Like A Flower” και “Dressed For Success”. Οι Roxette έχουν πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια albums και τα τραγούδια - ορόσημο “Listen To Your Heart” και “It Must Have Been Love” έχουν παίξει - μόνο στο ραδιόφωνο των Η.Π.Α. - πάνω από 4 εκατομμύρια φορές το καθένα. Για μια περίοδο τεσσάρων χρόνων στη δεκαετία του ’90 δεν έφυγαν ποτέ από τον πίνακα των 100 πιο hot τραγουδιών του Billboard.
Εκτός από την περιοδεία, οι fans των Roxette μπορούν να ελπίζουν και στην κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριου album μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2011.
Η προπώληση ξεκινά την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010 στις 10:30 το πρωί και οι 600 πρώτοι θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους έναντι 35 ευρώ.

Τα επόμενα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 40 ευρώ, ενώ η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα είναι 45 ευρώ. Τα VIP ειστιήρια κοστίζουν 60 ευρώ.

Σημεία προπώλησης:

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 Αθήνα
Ticket House, Μητροπόλεως 102 Θεσσαλονίκη
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr 


πηγη www.e-radio.gr
logo Πάτρα Κλικ- Επαγγελματικός οδηγός
ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

TRANSLATE

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters