29 Νοε 2010

Τι Φοράει Ο Λίο Μέσι Έξω Από Τα Γήπεδα;

Ο «καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο» προτιμά τα Dolce & Gabbana

Μέσι

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνδέουμε το όνομά μας με έναν τόσο σπουδαίο πρωταθλητή», δήλωσαν οι Ντομένικο Ντόλτσε και ο Στέφανο Γκαμπάνα. «Το ταλέντο μπορεί να είναι έμφυτο, αλλά το πάθος και η δύναμη της θέλησης, που βλέπουμε σε αυτόν τον πρωταθλητή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, είναι που τον έχουν ανεβάσει στο υψηλότερο σκαλί του παγκόσμιου ποδοσφαίρου».
Ο Μέσι απάντησε με τη σειρά του, δικαιολογώντας την επιλογή του: «Ανέκαθεν είχα μία προτίμηση για το στιλ των ρούχων τους και πάντα μού άρεσε η εκλεπτυσμένη εικόνα που προβάλλουν».
O Λίο Μέσι, έχοντας κερδίσει τον τίτλο «World Player Of the Year» από τη FIFA το 2009 και ανήκοντας στο δυναμικό της Barcelona F.C., θεωρείται ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου μόλις στα 23 του χρόνια.
O νεαρός πρωταγωνιστής των γηπέδων θα εμφανίζεται με Dolce & Gabbana σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις, ξεκινώντας από το «Golden Boot Gala», όπου βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Ευρωπαίος σκόρερ για τη σεζόν 2009/2010 στις 30 Σεπτεμβρίου.
Οι Dolce & Gabbana, από την άλλη, ανέκαθεν είχαν μία ξεχωριστή σχέση με τον αθλητικό κόσμο। Τον περασμένο Ιούλιο, ανακοινώθηκε η τριετής συνεργασία τους με έναν από τους θρύλους του βρετανικού ποδοσφαίρου, την Chelsea F.C., ενώ το διάσημο ιταλικό brand είναι ήδη χορηγός της A.C. Milan από το 2004, αλλά και της Ιταλικής Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου από το 2006. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις σχετικές διαφημιστικές τους καμπάνιες και τις ειδικές εκδόσεις, όπως το «Calcio» και το «2006 Dolce & Gabbana – Italia Campioni del Mondo», έχουν συνεισφέρει στο να μεταμορφωθούν οι ποδοσφαιριστές σε κάτι πολύ παραπάνω από είδωλα του γηπέδου: σε style icons.
πηγη:www.yupi.gr
logo Πάτρα Κλικ- Επαγγελματικός οδηγός
ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

TRANSLATE

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters